Hoppa till innehåll

Uppdrag

Grafiskt material

Rädda Barnen Välfärd, Traumamedveten omsorg

Traumamedveten omsorg är Rädda Barnens avdelning för utbildningar som berör barn och unga som har varit med om trauma och svåra händelser. 

Vi hjälpte dem att, utifrån sin redan satta grafiska profil, ta fram och uppdatera material för verksamheten. Allt ifrån broschyrer och inlägg på sociala medier till namnskyltar och informationsblad.

Logotyp

Duvhökens BnB

Duvhökens BnB ligger ute bland djupa skogar och är en nystartad verksamhet som behövde en logotyp för att synas.

Vi skapade en enkel och modern logotyp med en tydlig illustration av just en duvhök och ett typsnitt som fungerar likväl på svenska som på engelska.

Hemsida

Rädda Barnen Välfärd

Rädda Barnen Välfärd är Rädda Barnens bolag som hanterar alla deras utbildningar. De efterfrågade en hemsida som samlade all viktig information och ett enklare sätt för individer och grupper att kunna boka en utbildning.

Resultatet blev en hemsida skapad i lugna, jordnära färger med tydliga knappar och uppdelningar mellan de olika kategorierna. Denna hemsida har vi både byggt och designat från grunden.

Grafisk profil & hemsida

AnnaochTina

Anna och Tina har arbetat i sina fält i över 20 år och har nu tagit steget mot att bli ett gemensamt företag. Vi arbetar med skräddarsydda insatser för ledare, team och individer. De sökte en profilering för företaget ”AnnaochTina” samt en enkel hemsida.

Resultatet blev en grafisk profil som utgår från blåa toner och enkla ikoner. Känslan är luftigt, enkelt och lugnt. 

Se hemsidan här: annaochtina.se

Grafisk profil

Qvarnverket

Qvarnverket är ett nytt företag som utbildar i bland annat barnkonventionen. De behövde tydlig branding som satte en prägel på företaget. Något som speglade uppdragsgivarens personlighet och smak samtidigt som det skulle spegla verksamheten.

Vi presenterade en grafisk profil som var lugn, lekfull och samtidigt visade en sida av professionalitet. Med dova färger och abstrakta ikoner går denna profil att varieras och ändå hålla en tydlig röd linje. Logotypen är en fin balans mellan hårt och mjukt, lekfullt och allvarsamt. 

Logotyp

Nyböle Lada

Ute på landsbygden utanför Lund ligger nyligen renoverade Nyböle Lada. På uppdrag av dess ägare skapade vi en logotyp som ska representera Ladan, dess essens och dess kommande verksamhet. 

Logotypen ska spegla Nyböle Ladas rustika charm, naturnära läge och ge verksamheten en egen personlighet.

Logotyp

Inaddition AB

Inaddition AB är en finanskonsult som behövde en logotyp som representerar verksamheten. Logotypen är enkel, modern och stilren.

 Ackompanjerad med en lugn blå färg och en ikon som föreställer en grodd, skapar den ett professionellt intryck och speglar kunden framtida ekonomiska utveckling.

Medicinsk handhavande information

Nordic Medical Market Access

NMMA (Nordic Medical Market Access) är ett internationellt läkemedelsbolag som arbetar med försäljning av generiska läkemedel (kopior på original) . En av deras produkter är en sk Medical Device där NMMA önskade att få producerat en instruktionsfilm för dess handhavande till patienter, läkare, apotekare etc… på flera språk bla på franska, spanska, norska, svenska, finska och engelska. 

Förutom översättning och inläsning av en voice actor för resp. språk samt skött den tekniska och grafiska ombyggnaden i videon är också all information validerat med de lagar och regler som gäller i respektive land för medicinsk information.

Det var även ett tillhörande informationsblad av handhavandet som lämnas till slutanvändare, som vi formgav och översatte till respektive språk. Allt validerat med de lagar och regler som gäller i respektive land för medicinsk information.