Hoppa till innehåll

Tjänster

Skapa en identitet och utveckla företaget

Vi kan hjälpa dig att skapa allt ett företag kan behöva för att synas, stå ut från mängden och växa.
Vi skapar design som inkluderar, inspirerar och engagerar i alla former och format.

Grafisk profil

En grafisk profil hjälper ditt företag i hur ni ska kommunicera visuellt. Att skapa, och efterfölja, en grafisk profil skapar konsekvent kommunikation vilket i sin tur skapar igenkänning för kunderna. En väl utarbetad profil innehåller allt från färger och typsnitt till bildspråk och logotyper. Den mest heltäckande lösningen för ert företag!

Hemsida

Er hemsida är ert hem på nätet. Se därför till att den är ren, strukturerad och tilltalande. Vi erbjuder en helhetslösning för er hemsida. Vi är med er från idé till färdig produkt och ser till att ni får en hemsida skräddarsydd för era behov och önskemål. Vi hjälper er att ta fram koncept, design och tillgänglighetsanpassar vid behov. Vi kan även hjälpa er med uppbyggnaden vilket vi gör på plattformarna WordPress eller Squarespace.

Logotyp

Er logotyp är ert varumärke och ert starkaste element för igenkänning hos era kunder. Det är viktigt att er logotyp är lätt att känna igen, tydlig och står över tid. En logotyp är del av er grafiska profil. Detta innebär att om du väljer att beställa en grafisk profil så får du logotypen på köpet! Vi vet hur svårt det kan vara att veta hur mycket en egentligen behöver i designväg när företaget är nytt. Vi skapar gärna en logotyp åt er, vilket är en bra start för att ge ert företag en identitet.

Mallar och Material

Om ni redan har en grafisk identitet hjälper vi gärna till med att skapa enstaka mallar eller material. Ni kanske behöver uppdaterat material till en mässa? Eller nya affischer till er kommande kampanj? Vi lägger stor vikt vid kundförståelse och att resultatet ska bli så likt era visioner som möjligt.

Sociala medier

Vi kan hjälpa er med SEO och SEM samt sköta organisk och betald trafik på sociala medier. Vi kan självklart även ta fram specifikt grafiskt material till er för kampanjer och erbjudanden, vare sig ni har en grafisk profil eller inte.

Skyltning

Er skyltning är er chans till det bästa första intrycket. Fånga uppmärksamhet direkt genom dekaler, affischer, skyltar eller gatupratare. Variationerna och möjligheterna är oändliga! Självklart samarbetar vi med ett tryckeri som har ett stort fokus på hållbarhet och kvalité.

"Ingenting är omöjligt,
det omöjliga tar bara lite längre tid"

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.
Vi gillar nya samarbeten och kreativa projekt.