Hoppa till innehåll

Om oss

Vi är en liten byrå med ett stort hjärta. Vi tror på professionell design där hållbarhet inte bara är ett faktum, utan en förutsättning för verksamheten.

Vi har som utgångspunkt att skapa tilltalande, nytänkande och banbrytande design där social hållbarhet genomsyrar allt från idé till koncept och utförande. Vi står bakom agenda 2030 och tar hänsyn till alla aspekter av hållbarhet i vår verksamhet. Vi tror på att design spelar en roll i hur vi i samhället ser på varandra och ser det som vår skyldighet att göra inkluderande och jämlik design till en norm i branschen.

Vår mission

Vår mission är att genom social hållbarhet skapa design som är för alla.

Vår vision

Vår vision är ett samhälle där social hållbarhet i design är en självklarhet, inte en valmöjlighet.

Vi fick äran att vara case-företag för elever i projektet Scandinavian Growth Creator under hösten 2021.

Se vad eleverna säger om oss här:

Varför välja oss?

Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid för våra kunder och för samhället. Vi arbetar med att skapa snygg design med hög funktionalitet som är skräddarsydd för att passa just era behov och önskemål. Med bred erfarenhet, kreativa lösningar och effektiva processer siktar vi mot att leverera det absolut bästa vi kan, varje gång.

Design är för alla

I dagens digitala samhälle är representation och inkludering två mycket viktiga faktorer. Vi lever i en tidsålder där röster börjar höjas och framförallt, höras. Vi tror på att design spelar en stor roll i hur vi ser på vårt samhälle och att vi alla bär ett ansvar att arbeta efter etiska riktlinjer som säkerställer en socialt hållbar framtid.

Samarbeten för framtiden

Vi vill säkerställa hållbarhet genom alla led. Därför gör vi ett aktivt val av att endast arbeta med samarbetspartners och underleverantörer som efterlever de Globala målen.

Detta säkerställer att ni kan känna er trygga med att hållbarhet implementeras genom hela processen, från idé till produkt.

Vad är social hållbarhet?

Social hållbarhet…