Hoppa till innehåll

Ideella uppdrag

Vi tror på att ge tillbaka och att hjälpa till när tillfället ges. Därför tar vi oss an olika uppdrag ideellt för olika företag, personer eller organisationer som arbetar inom områden vi brinner för och vill stötta.

Logotyp

Swool UF

Vi blev kontaktade av ett gäng drivna studenter som behövde en logotyp till sitt UF-företag ”Swool UF”. De säljer ekologiska mössor och ville ha en enkel, slagkraftig och tydlig logotyp.

Vi skapade en logotyp i sköna naturfärger och en minnesvärd ikon föreställandes ett får som bär en mössa.

Grafisk profil

UngaSnackar

UngaSnackar ett ett ideellt projekt som drivs av en ambitiös gymnasieelev. Projektet är av unga, för unga och fokuserar på att genomföra intervjuer med kända personer för att prata om deras liv utanför kändisskapet. Detta för att inspirera andra ungdomar att våga följa sina drömmar. 

Vi fick i uppdrag att skapa en grafisk profil till dem, som främst interagerar på plattformen Instagram. Profilen är enkel, tydlig och sticker ut. Logotypen drar till sig uppmärksamhet medan de enkla geometriska formerna för Instagram-inlägg gör flödet levande men ändå organiserat.

Instagramkonto: UngaSnackar
Youtube-kanal: UngaSnackar

Sociala medier

ValueCine

ValueCine är en plattform som analyserar filmer med sitt eget unika AI-verktyg. Filmerna analyseras utifrån olika kategorier, så som om filmen är normbrytande, jämlik mellan kön eller bryter mot åldersnormer.

Vi fick i uppdrag att starta upp och driva deras sociala medie-kanaler för att öka spridningen och medvetenheten om plattformen.

Se hemsidan här: valuecine.com

Läs mer om ValueCine här:
Dagens Industri
Dagens Nyheter
SF Studios
BBC News